Toimitus & Palautus

Yleistä

Kaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Kaapelit ja johdot myymme metritavarana ja hinnat ovat ilmoitettu per metri. Jos haluat ostaa esim. 15 metriä johtoa, lisää koriin 15 kpl kyseistä tuotetta.

Kaikki kylkiäiset ja kaupanpääliset ovat 1/talous ellei toisin ilmoiteta ja voimassa ainoastaan etukäteen maksetuissa tilauksissa.

Maksutavat

Pankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Suomen Verkkomaksut Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, sähkötuote.fi (Taakka Solutions Oy) toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oyj. Suomen Verkkomaksut Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oyj on myös maksun saaja.
Suomen Verkkomaksut Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Lasku

Laskulla on mahdollisuus ostaa vain ja ainoastaan erikseen sovituissa tapauksissa

Tarkistamme aina tilaajan luottotiedot ennen tilauksen toimittamista. Tilatessasi laskulla, anna yrityksesi y-tunnus luottotietojen tarkistamista varten. Tarkistuksesta aiheutuneet kulut sisältyvät laskutuslisään.

Laskulla myytäessä laskuun lisätään aina laskutuslisä (10 e) sekä todelliset toimituskulut sen hetkisistä kampanjoista riippumatta.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Itellaa (posti). Nouto on myös erikseen sovittaessa mahdollinen.

Toimituskulut

Hintaan lisätään toimituskulut, jotka lasketaan automaattisesti kassalla.

Toimitusaika

Emme varastoi itse tavaraa, mutta tilaukset ovat yleensä lähetettävissä kahdessa työpäivässä.

Mikäli tuote on ns. hankintatuote, jota ei ole tukkurin varastossa, toimitus kestää 1-4 viikkoa. Pyrimme ilmoittamaan viivästyksestä asiakkaalle, mutta tarkkaa toimitusaikaa emme valitettavasti voi luvata. Mikäli tilaamillanne tuotteilla on erityinen kiire, ilmoittakaa se tilauksen yhteydessä.

Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, tilaus voidaan toimittaa osissa.

Mikäli jotain tuotetta ei ole saatavilla, varaamme oikeuden vaihtaa se vastaavaan tuotteeseen ilman eri ilmoitusta

Tilauksen yhteydessä järjestelmä lähettää automaattisesti tilausvahvistuksen sähköpostitse. Mikäli et ole saanut tilausvahvistusta muutaman minuutin kuluessa, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Tuotteiden palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika on 14 päivää tuotteen noudosta. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta kauppa@sahkotuote.fi. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan nimikkeeseen. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Yritysten palautuksista hyvitämme ainoastaan 70 % ostohinnasta toimituskulut vähentäen.

Emme vastaa palautuksen toimituskuluista, mikäli toimitettu tuote on tilauksen mukainen, mutta ei jostain syystä sovellu käyttökohteeseen.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Takuu

Sähkötuote.fi noudattaa kuluttajasuojalain (38/1978) mukaista virhevastuuta.

Takuutapauksessa tuote, eli käytännössä vain rikkinäiseksi epäilty komponentti, lähetetään meille tutkittavaksi ja se vaihdetaan yleensä kokonaan uuteen mikäli takuu on oikeutettu. Jos tuote todetaan testauksessa toimivaksi, lähetetään tuote takaisin ostajalle ja tämän lisäksi laskutetaan toimituskulut sekä 20 ¤.

Takuu ei kata tuotteiden väärinkäyttöä, asiakkaan muokkaamaa tuotetta, asennusvirheitä, ohjeiden laiminlyöntejä tai muilla virheellisillä toimilla aiheutettuja tuotteiden vahingoittamisia. Takuuseen sisältyy rikkoutunut komponentti ja mahdolliset postikulut. Takuu ei kata takuuvaihdetun osan mahdollisia asennuskustannuksia. Tuotteen takuuvaihto ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa.

Vastuu tavaran aiheuttamasta vahingosta

Kun tavara on asiakkaan hallinnassa, sähkötuote.fi ei vastaa tavaran aiheuttamasta vahingosta, joka kohdistuu: a) kiinteään tai irtaimeen omaisuuteen tai on tällaisen vahingon seuraus b) ostajan valmistamaan tuotteeseen tai valmistaman tuotteen sisältävään tuotteeseen.
Sähkötuote.fi ei vastaa tuotteen laittomasta käytöstä taikka asennuksesta. Sähkötuote.fi ei ole vastuussa valmistajien antamista mahdollisista virheellisistä tuotetiedoista.

Sähkötuote.fi ei ole vastuussa tilauksen viivästymisen aiheuttamista haitoista.

Asiakkaiden yhteystiedot ja tietosuoja

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste säilytetään toimipaikassamme. Asiakkailta kerätään nimet ja yhteystiedot tuotteiden postittamista ja takuuasioiden hoitamista varten. Asiakas voi halutessaan tarkistaa rekisteritietonsa. Asiakkaiden yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, ei luovuteta mihinkään muihin rekistereihin, eikä luovuteta kenellekään sähkötuote.fi:n ulkopuoliselle taholle.

Yhteystiedot

Taakka Solutions Oy
Pori

Ongelmatilanteissa ja kysymyksissä ensisijainen yhteydenottotapa on sähköposti osoitteeseen kauppa@sahkotuote.fi. Vastaamme sähköpostiin niin pian kuin mahdollista. Olemme myös tavoitettavissa asiakaspalvelumme numerosta 0207343560.

Takaisin
Copyright © 2018 sähkötuote.fi.